Biler kjøpes - Tungen Bil AS

Biler kjøpes

Har du en bil du vil selge, men ønsker ikke å ta jobben selv?

Vi har lang erfaring med bilsalg og kan hjelpe deg med nettopp dette. For å gjøre dette har vi to alternativer: Vi kjøper bilen din eller selger den for deg som et formidlingssalg.

Vi kjøper bilen din
Fordelen her er at du får raskt oppgjør og er kvitt all risiko rundt bilsalget. Passer best for deg som trenger å bli kvitt bilen din raskt og ønsker et risikofritt og raskt oppgjør.
Ved dødsbo er dette en salgsform mange foretrekker. I tilfeller der mange skal dele salgssummen kan det ofte være viktigere å få til en rask handel, slik at ikke en person sitter igjen med alt arbeid og ikke minst risiko hvis feil og mangler dukker opp.

Vi selger den for deg som et formidlingssalg
Hvis du vil være sikker på du oppnår en best mulig markedspris kan vi selge den for deg som et formidlingssalg. Her står du for en større del av risikoen og det kan ta lengre tid, men det er større sjans for å en bedre pris. Vi konsentrerer oss hovedsakelig om biler mellom 100.000 kr – 400.000 kr av kurante merker og modeller, men andre biler kan også være av interesse. Fyll ut skjemaet etter beste evne så kontakter vi deg.

Salgsskjema
Servicehistorikk *
Registerreim skiftet? *
Ønsket salgmåte *
Bilder av kjøretøyet
Maksimal filstørrelse: 67.11MB
Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2019 Tungen Bil AS
Personvernerklæring