Biler kjøpes

Har du en bil du vil selge, men ønsker ikke å ta jobben selv?

Vi har lang erfaring med bilsalg og kan hjelpe deg med nettopp dette. For å gjøre dette har vi to alternativer: Vi kjøper bilen din eller selger den for deg i kommisjon.

Vi kjøper bilen din
Fordelen her er at du får raskt oppgjør og er kvitt all risiko rundt bilsalget. Passer best for deg som trenger å bli kvitt bilen din raskt og ønsker et risikofritt og raskt oppgjør.
Ved dødsbo er dette en salgsform mange foretrekker. I tilfeller der mange skal dele salgssummen kan det ofte være viktigere å få til en rask handel, slik at ikke en person sitter igjen med alt arbeid og ikke minst risiko hvis feil og mangler dukker opp.

Vi selger den for deg i kommisjon
Hvis du vil være sikker på du oppnår en best mulig markedspris kan vi selge den for deg i kommisjon. Her står du for en større del av risikoen og det kan ta lengre tid, men det er større sjans for å en bedre pris. Vi konsentrerer oss hovedsakelig om biler mellom 100.000 kr – 400.000 kr av kurante merker og modeller, men andre biler kan også være av interesse. Fyll ut skjemaet etter beste evne så kontakter vi deg.

 

Salgsskjema

Salgssjef – Lillehammer

Marius Hauglund

Telefon: 936 96 892

Epost: marius@tungen-bil.no

Daglig leder – Lillehammer

Joachim Tungen

Telefon: 905 02 155

Epost: joachim@tungen-bil.no