Nissan Leaf er Norges desidert mest solgte elbil. Den nye Nissan Leaf er allerede godt etablert i markedet, og leveringstiden har gått ned betraktelig siden lansering. Akkurat nå har vi inne 34 biler med leveransetid på kun 6-7 uker, hvorav 7 allerede er solgt og på vei ut.

Nissan Leaf er en av verdens mest solgte elbiler med en fantastisk utprøvd kvalitet. Forrige generasjon har solgt nær 300.000 enheter på verdensbasis og på norske veier ruller det over 30.000 biler. Dette er Tekna modeller i et stort utvalg av farger. Prisen starter på 279.000,-

Bestill prøvekjøring nå!

 

Dette bør du vite om Nissan Leaf 40 kWh

 

  • Nytt batteri
  • 40 KW batteripakke
  • Større rekkevidde
  • 270 km WLTP*
  • Økt motoreffekt
  • 150 hk

Prisen starter på kr 279.000 for en Acenta utgave. Dette er en godt utstyrt innstegsmodell. Ønsker du litt mer utstyr bør du se på N-Connecta eller Tekna, her har du alt mulig tenkelig utstyr og er sikret en best mulig andrehåndsverdi. Nye Nissan Leaf mange spennende nyvinninger, her er de tre viktigste:

Pro Pilot avansert førerassistanse (Tekna utgaven)

Intelligent cruisekontroll med stop & go funksjon, trafikkork pilot og intelligent aktiv filholder

Pro Pilot Park (Fås som tillegg på Tekna)

Intelligent Autoparkering som parkerer bilen med èn knapp

e-Pedal (Alle modeller)

e-Pedal muliggjør kjøring med en pedal (Bilen har to pedaler: gass og brems)

Ofte stilte spørsmål om Leaf og elbil generelt

 

Hvor mye sparer jeg?

Strøm er billigere pr km enn bensin/diesel. F.eks. vil en tur på 100 km forbruke mellom 15 og 20 KW, noe som koster mellom 15 og 20 kr ved hjemmelading. En tilsvarende tur med fossil bil kan fort koste mellom 70 og 150 kr avhengig av type bil. Servicekostnadene er også lavere enn både vanlig fossilbil og ikke minst hybridbiler, ofte ligger serviceprisene på rundt halvparten av en fossilbil. I tillegg kommer alle avgiftsfordelene på bom, årsavgift, parkering etc.

Leveringstid

Vi har et antall biler inne nå for rask levering, dvs noen uker! Nye bestillinger utover det ligger for tiden på ca 3-4 måneder, men dette kan fort endre seg.

Mulighet for å se og prøve

Vi har både demo og utstillingsbil tilgjengelig. Kom gjerne innom for å prøvekjøre.

Lading av elbil

Vi anbefaler at det monteres hjemmeladestasjon eller evt en dedikert kurs som tilfredsstiller gjeldende forskrifter. En autorisert elektriker vil hjelpe deg med dette.

Realistisk rekkevidde

Vi vil anta at den vil ligge mellom 250 og 300 km om sommeren og ned mot +/-200 km om vinteren. Dette vil avhenge av en rekke faktorer, som kjørestil, kjøreforhold, temperatur, bruk av klimaanlegg o.l.

Vinterbruk

En elbil blir raskere varm enn en fossil bil, dette pga varmepumpe teknologi som gir nesten umiddelbar varme. Den er også minst like god på vinterføre på grunn av lavt tyngdepunkt og god vektfordeling.

Broom.no har også laget en «Verdt å vite» sak om nye Nissan Leaf – les mer her

*Nye Nissan LEAF 40 kWt kan kjøre opptil 270 km per fulle lading, basert på WLTP. Faktisk rekkevidde kan variere på grunn av kjørestil, veiforhold, temperatur, bruk av klimaanlegg og andre faktorer utenfor vår kontroll. Forbehold om feil og endringer i artikkelen (oppdatert 26/11-2018)